29 Ağustos 2012 Çarşamba

Hone Key Finder for Iphone 4S

 Anahtarınız mı kayıp? Bırakın Iphone unuz sizin için bulsun:)



Iphone un işlevselliğini kolayca çeşitli uygulamalar,programlar ile genişletebilirsiniz. Size Iphone 4S iniz ile anahtarlarınızı kolayca bulabileceğinizi soylesek? Evet Hone Key Finder ile bunu yapabiliceksiniz. Geoffrey Litwack & Louis Gerbag tarafından tasarlanan "Hone" uygulama destekli bir anahtar bulucusudur. 54 x 32 x 15 mm ölçülere ve 17 gram ağırlığa sahiptir. Kısaca bu küçük aygıta chip dersek, Iphone un içindeki programa da radar diyebiliriz.

Cihazı aldıktan sonra anahtarlarınıza takın, ve appstore dan hone uygulamasını indirin. Artık telefonunuz ve cihaz uyum sağladı. Anahtarlarınız kaybolduğunda uygulamadaki "Find" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Gelen sese yönelmeniz sizi anahtarınıza ulaştıracaktır. Sensör tabanlı olması anahtarınıza yaklaştıkça sesi arttırmasını sağlar.


Bluetooth 4.0 işlemcisi ile bu aygıtı ister Iphone 4S ister ipad 3 unuze entegre edebilirsiniz. Hone'un çekim alanı 50 m ile sınırlıdır. Anahtarınıza takacağınız aygıtın CR2032 pili sayesinde size 6 aylık bir pil ömrü sunmakta.


1 yorum:

  1. bundan da aldım ama bunu kullanmak için araba lazımmış anahtarına takabilmek için, üşenmedim ev yerine araba alacam şimdi dahada havalı olacağm

    YanıtlaSil